Plukovní - čepicové odznaky - II. pokračování

Pro lepší přehlednost a snazší vyhledávání i prohlížení odznaku jsme zde pro Vás založili II. díl věnovaný těmto zajímavým odznakům. Zde chceme ukázat na další odznaky ze sbírek nás, našich kamarádů, kolegů a v neposlední řadě i odznaků z nabídkových a prodejních katalogů.


Původní myšlenka třídit odznaky podle bojiště, funkce, velitelství či odbornosti se nám nepodařilo realizovat neb tento materiál je běžný a zároveň vzácný pokud hovoříme o originálech. Na rakouské faleristické odborné stránce jsou ukázky a popisky kopii a podvodných novodělů dokonce blokovány a slouží výhradně jen členům společnosti (nelze se divit, neb padělatelé chyby, na které bylo poukázáno ihned odstraňují). Nebudeme vytvářet specielní stránku pro tyto kopie, ale budeme se snažit odznaky ukazovat v originálu. Situace na našem trhu s těmito odznaky je opravdu specifická, neb kopie se prodávají a vydávají za originály a když se na takový nešvar poukáže je po většině takový člověk odsuzován a zesměšňován prodejci i výrobce - jde o peníze. Pokud chcete tyto odznaky sbírat, doporučujeme věnovat této problematice velkou pozornost.


Zdroj
http://www.ordenskunde.at/geschichte.html


Edit JRT
URL : https://www.valka.cz/Plukovni-cepicove-odznaky-II-pokracovani-t103897#373372 Verze : 0
Diskusní příspěvek Faktografický příspěvek
Přílohy

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více