určení doby

Diskuse

Dalo by se zjistit podle mapy na tabuli z jaké doby je takto fotka?
( Obě fotografie - výřezy - jsou z archívu p.Rohovského )
určení doby - Toto je mapa, kterou mi zaslal p.Voborný. Takže teď už je jasné, odkud je předcházející fotografie. Jen nevíme kdy to bylo.

Toto je mapa, kterou mi zaslal p.Voborný. Takže teď už je jasné, odkud je předcházející fotografie. Jen nevíme kdy to bylo.
URL : https://www.valka.cz/urceni-doby-t108849#385851 Verze : 0
Malo by tam byt zakreslene postavenie armad(asi delostrelectva)tiahnuce sa od Warszavy dole na rieke Wisle, skoda že tam nie su cisla armad ,alebo zborov to by sa dalo presnejsie určit ,každopádne to je rok 1915, koniec jula a začiatok augusta 1915 po Gorlickom prielome ked boli Rusi vytlačení z uzemia Polska a na tuto bojovu liniu sa uz nikdy nedostali.pozri si mapky postavenia armad z r.1915 a mas tam aj datumy,ked to priradis vychadza to na 24 jul az 4 august 1915.mas tam aj vojensku mapku z feldpostky z r. 1915
URL : https://www.valka.cz/urceni-doby-t108849#386007 Verze : 0
Diskusní příspěvek Faktografický příspěvek
Přílohy

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více