Konference o vojenských hřbitovech

Diskuse

Proběhne v sobotu 26. března 2011 v Hruškách.


Protože v ČR na rozdíl od okolních států neexistuje žádný spolek, který by se věnoval cíleně mapování a péči o vojenské hřbitovy na území ČR padlo rozhodnutí takový spolek, sdružení založit.


Pro ustavující schůzy jsme využili termín ve kterém budou na Moravě povývat členové KVH Beskydy, kteří mají s danou problematikou bohaté zkušenosti, aby nám vše blíže ukázali aspekty s tématem související.


Serie přednášek, ustavující schůze o.s., diskuzní blok i doprovodný program proběhnou areálu zemědělského družstva v Hruškách.


Kontak pro účastníky v případě jakýchkoliv problémů 777 695 294
URL : https://www.valka.cz/Konference-o-vojenskych-hrbitovech-t113133#395180 Verze : 0
Doplním jen technickou poznámku - vzhledem k mezinárodní účasti odborníků z několika zemí bude jednacím jazykem konference latina. Příspěvky v jiném jazyce nebudou připuštěny, pro neformální rozhovory mezi účastníky je možno použít obecnou slovanštinu.
URL : https://www.valka.cz/Konference-o-vojenskych-hrbitovech-t113133#395196 Verze : 0
nesouhlasim, FRANCOUSTINA byla vzdy jednacim jazykem pri takovychto prilezitostech ... neni nadarmo jazykem OSN, nejskvelejsi organizace co zname !
URL : https://www.valka.cz/Konference-o-vojenskych-hrbitovech-t113133#395202 Verze : 0
Diskusní příspěvek Faktografický příspěvek
Přílohy

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více