14.07.2011 - Hackerský útok na data Pentagonu

Náměstek ministra obrany William Lynn uvedl, že při jediném útoku v březnu bylo ukradeno 24 tisíc souborů. Ministerstvo podle něj má dobrou představu, kdo za útokem stál. Šlo prý spíše o jiný stát než jednotlivce. Více konkrétních informací o útoku ale odmítl prozradit.



Zdroj:
aktualne.centrum.cz
zpravy.ihned.cz
URL : https://www.valka.cz/14-07-2011-Hackersky-utok-na-data-Pentagonu-t117832#406213 Verze : 0

Diskuse

vzhledem k tomu, ze USA deklarovaly, ze jakykoliv cyberutok budou brat jako ekvivalent klasickeho napadeni zeme ergo valecny akt, jsem zvedav, zdali v tomto pripade zautoci na Cinu nebo jestli jen zustane u velkohubych kecu a obchodni zajmy prevazi, jako prevazuji u vsech zemi, ktere s Cinou vesele obchoduji, ackoliv jim tak "strasne vadi" situace kolem lidskych prav a tak dale
URL : https://www.valka.cz/14-07-2011-Hackersky-utok-na-data-Pentagonu-t117832#406223 Verze : 0
Diskusní příspěvek Faktografický příspěvek
Přílohy

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více