29.02.2012 - Mitt Romney vyhrál primárky v Arizoně a Michiganu

Mitt Romney, který by se rád stal kandidátem na post amerického prezidenta, vyhrál dvoje úterní republikánské primárky - v Michiganu a v Arizoně. Odpoutal se tak od svých pronásledovatelů a má největší šanci na nominaci. Už získal hlasy 165 delegátů, zatímco Rick Santorum jich má jen 44 a Newt Gingrich 38. Ke zvolení je jich potřeba 1144.


http://www.bbc.co.uk/news/world-us-canada-17200714


www.novinky.cz


Mů osobní názor je, že bohužel. Tak jak jsem měl možnost sledovat všechny kandiáty republikánů, zdá se mi, že ta strana je bohužel v nějaké krizi. Ostatní kandidáti nejsou o nic lepší a obávám se, že demokraté budou mít celkem lehkou pozici.
URL : https://www.valka.cz/29-02-2012-Mitt-Romney-vyhral-primarky-v-Arizone-a-Michiganu-t125602#426248 Verze : 0
Diskusní příspěvek Faktografický příspěvek
Přílohy

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více