Rukajärven tie (Přepadení)

Diskuse

Rukajärven tie
- Přepadení , Ambush


Země: Finsko
Rok: 1999
Délka: 123 min
Režie: Olli Saarela


Obsah:
Leto 1941. Fínske vojská sa snažia vytlačiť Červenú armádu z územia Karélie. Poručík Eero Perkola je so svojou jednotkou vyslaný do prednej línie. Po príchode do dediny, kde má sídlo velenie, sa prekvapivo stretáva so svojou snúbenicou, ktorá mala byť v bezpečí v Helsinkách. Takto sa začína odvíjať dej filmu Rukajärven tie. Príbeh postupu jednotky Eera Perkolu do zóny obsadenej Červenou armádou. Príbeh Eera a jeho snúbenice uprostred bojov Pokračovacej vojny. V hlavných úlohách sa v réžii Olliho Saarelu predstavili Peter Franzén (Eero Perkola) a Irina Bjärklund (Lotta, Eerova snúbenica). (převzato z www.csfd.cz)


Další podařený snímek z Finské produkce. Ikdyž v něm není tolik "akce" jako v jiných filmech, není to vůbec špatné. Člověk se mimo jiné může pokochat nádhernou finskou přírodou, ve které se většina děje odehrává Smile
Rukajärven tie (Přepadení) - zdroj: Google

zdroj: Google
URL : https://www.valka.cz/Rukajaerven-tie-Prepadeni-t125954#427430 Verze : 0
Diskusní příspěvek Faktografický příspěvek
Přílohy

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více