recenze figur

Diskuse

Ahoj všichni!!


Nevíte náhodou někdo www adresu (jestli teda nějaká je) na ,,Dragon,, malíře Volstada??Docela se mi líbí a rád bych si je prohlídl-mám jenom ty,co mám doma na krabicích Crying or Very sad


Díky moc...
URL : https://www.valka.cz/recenze-figur-t13291#113520 Verze : 0
V nedávné době jsem si pořídil figury (1:35) ruských tankistů (ICM) a německých tankistů (MiniArt). Mohu říct že cena 200Kč je napsrosto skvělá. Nejdřív jsem si říkal že to budou hrozné nečisté výlisky typu figur od zwezdy(tak před 7 lety). Výlisky byli skvělé. ICM výlisky, když porovnám konkrétní a tak před 5 lety, na úrovni, která a chvíli tímto tempem dosáhne kavlity výlisků typu dragon. Ale ICM měli i detailnější obličeje na stínování(hlavně pro olejové barvy jak to dělám já) a to drago nemá. S rtěmito figurami jsem naprosto spokojen. U MiniArtu sou zase plsovými nádherné ilustrace jistého rusa, které jsou srovnatelné s výkresy od kanaďana Volstada. Určitě je zkuste.
URL : https://www.valka.cz/recenze-figur-t13291#162610 Verze : 0
Diskusní příspěvek Faktografický příspěvek
Přílohy

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více