Podzemní továrna Richard I-III

Diskuse

Pánové, poslední dobou se celkem zajímám o historii této továrny ( bývalé doly ). Budu velmi rád, když obohatíte tohle téma jakýmkoli příspěvkem a třeba rozvážem i slušnou diskusi...
URL : https://www.valka.cz/Podzemni-tovarna-Richard-I-III-t14550#54927 Verze : 0
ahoj..
doporučuju ti dát do internet.vyhledavače--podzemní továrny--
pak tam trefíš na stránky o Richardu..nejlepší je podle mě web.stránka Romana Gasziho...má tam fotky,plánky,nálezy diskuzi atd...moc pěkne--opravdu..
ahoj Petr
URL : https://www.valka.cz/Podzemni-tovarna-Richard-I-III-t14550#59146 Verze : 0
Díky za info. Už jsem prošmejdil kdeco:-) Snad se tam někdy dostanu. Tak zdar.
URL : https://www.valka.cz/Podzemni-tovarna-Richard-I-III-t14550#59323 Verze : 0
Tak za několik dní vyrážíme spolu s kolegy. Doufám, že to splní naše očekávání a pro některé přinesu hodnotné informace...
Už se nemůžu dočkat Wink
URL : https://www.valka.cz/Podzemni-tovarna-Richard-I-III-t14550#129550 Verze : 0
Tak akce se velmi zdařila. Pocity nepopsatelné a úchvatné. V podzemí jsme strávili téměř 6 hodin. Prošli téměř vše, co se projít dalo mezi silnými závaly. Fotek jsou mrtě, i když z podzemí dost nekvalitní.
Už se tam těším znovu Wink
URL : https://www.valka.cz/Podzemni-tovarna-Richard-I-III-t14550#132087 Verze : 0
Čau všichni,
no tak já bydlím pod kopcem, kde je továrna Richard.
Můj strejda tam dělal jako pyrotechnik po revoluci výzkum. Mám z té expedice kazetu-dost zajimavý. Ale teď tam je uložiště nukleárního odpadu a zbytek je poměrně zavalený. Ale myslím, že je zachována ta cesta kudy chodili vezni(spíš běhali) do samotné tovarny!!!
URL : https://www.valka.cz/Podzemni-tovarna-Richard-I-III-t14550#139130 Verze : 0
Diskusní příspěvek Faktografický příspěvek
Přílohy

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více