JFK (JFK)

Diskuse

USA 1991, 185 minut


Režie: Oliver Stone


Hrají: Kevin Costner, Tommy Lee Jones, Gary Oldman, Sissy Spacek


Kontroverzní snímek režiséra Olivera Stonea o dodnes neobjasněném pozadí atentátu na amerického prezidenta Johna Fitgeralda Kennedyho v Dallasu roku 1963. Kevin Costner jako státní zástupce razí teorii spiknutí na nejvyšší úrovni.


Doufám, že lidé uvidí tento film a že si udělají svůj vlastní názor. Předkládáme JFK jako alternativní mýt k mýtu Warrenovy komise. Doufám, že si lidé uvědomí, jak se dělá politika a jak padají hlavy králů. Oliver Stone.
URL : https://www.valka.cz/JFK-JFK-t15134#56804 Verze : 0
Pokud si dobře pamatuju, tak na konci filmu je dodatek, že věci okolo smrti JFK budou odtajněny až někdy okolo roku 2020....
URL : https://www.valka.cz/JFK-JFK-t15134#68238 Verze : 0

Citace - Jerry :

Pokud si dobře pamatuju, tak na konci filmu je dodatek, že věci okolo smrti JFK budou odtajněny až někdy okolo roku 2020....

Presnejšie v roku 2038.
Výnimočne musím pochváliť televíziu Joj,ktorá po dlhej dobe odvysielala dobrý film, JFK dávala túto sobotu. Nanešťastie som nevidel začiatok,kedže som musel lúpať fazulu Very Happy Ale videl som asi tak 3/4 a musím povedať,že ide o fakt výborný film. Costner rolu Jimma Garrisona zvládol fakt dobre.
Ako povedal Stone, film ukazuje ako sa v skutočnosti robí politika!
URL : https://www.valka.cz/JFK-JFK-t15134#182580 Verze : 0

Citace - Admin :

ach vy z venkova ... Very Happy Very Happy Very Happy



Tak tá sadla Smile Vy mešťania ani netušíte aký relax to je do pol 11tej lúpať fazulu Very Happy
URL : https://www.valka.cz/JFK-JFK-t15134#182618 Verze : 0
Je to fakt výborný film. Jako obvykle si Stone nedělá hlavu s fakty, ale je to skutečně dobře natočeno. Smile
URL : https://www.valka.cz/JFK-JFK-t15134#183092 Verze : 0
Diskusní příspěvek Faktografický příspěvek
Přílohy

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více