25.11.2013 - Skupina inspektorů z Francie provede pozorovací let nad územím Ruska a Běloruska

Группа инспекторов Франции выполнит наблюдательный полет над территориями РФ и РБ Подробнее
V rámci realizace mezinárodní smlouvy Otevřené nebe vykoná skupina inspektorů z Francie pozorovací let nad územím Ruska a Běloruska letadlem Lockheed C-130H Hercules.


Let bude vykonán od 25. do 29. listopadu 2013. Informovalo o tom tiskové oddělení Ministerstva obrany RF.


Technické prostředky, které má Lockheed C-130H Hercules na palubě, prošly mezinárodní homologací, které byli přítomni i představitelé Ruska.


Během letu pop předen stanovené trase budou ruští i běloruští specialistů na palubě letadla, aby dohlédli na používání průzkumné aparatury v souhlasu s domluvenými podmínkami.



Zdroj informace:
Oružije Rossii - www.arms-expo.ru




Pozn. FCH: Podobnou misi podle stejné smlouvy provedli nedávno Rusové nad územím Slovenské republiky, viz aktualita 21.10.2013 - Rusko vykonalo pozorovací let nad územím SR
25.11.2013 - Skupina inspektorů z Francie provede pozorovací let nad územím Ruska a Běloruska - Lockheed C-130H Hercules francouzských ozbrojených sil.

Lockheed C-130H Hercules francouzských ozbrojených sil.
URL : https://www.valka.cz/25-11-2013-Skupina-inspektoru-z-Francie-provede-pozorovaci-let-nad-uzemim-Ruska-a-Beloruska-t166492#501159 Verze : 0
Diskusní příspěvek Faktografický příspěvek
Přílohy

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více