upřesnění dislokace IR Nr. 7 jaro 1918

Diskuse

Dobrý den. Bratr mého pradědečka padnul v dubnu 1918 v řadách IR 7 (konkrétně 4. rota). Lze někde dohledat přesnější dislokaci jednotky? Ač němčinou i angličtinou vládnu celkem slušně, ani po půldenní rešerši různých, zejména (rakouských) stránek jsem se ničeho nedopátral. Tedy samozřejmě kromě toho, že byl IR 7 dislokován v oblasti Monte Grappa.
Kdysi jsem v rodinném archivu nalezl výstřižek z novin z r. 1918, kde rodina oznamovala jeho úmrtí na italské frontě s tím, že je pohřben na hřbitově ve Feltre. Jestli jsem správně pochopil italské informace, tak se tam nalézá německý hřbitov. Nevíte náhodou někdo bližší podrobnosti? Do Vídně to mám daleko Wink
URL : https://www.valka.cz/upresneni-dislokace-IR-Nr-7-jaro-1918-t169259#506597 Verze : 0
Diskusní příspěvek Faktografický příspěvek
Přílohy

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více