NĚMECKÁ OBRNĚNÁ VOZIDLA VE 2. SV.VÁLCE - NEZNÁMÉ FOTOGRAFIE

Diskuse

Má ju niekto ? Stojí zato ? Sú tam nejaké kuriozitky ?


kuk
URL : https://www.valka.cz/NEMECKA-OBRNENA-VOZIDLA-VE-2-SV-VALCE-NEZNAME-FOTOGRAFIE-t17735#65104 Verze : 0
Brano já ji samozřejmě mám Smile , je to takoný napůl některý fotky docela zajímavý, i dost těch který jsem neznal (proto jsem ji koupil) ale to co tam píšou je dost mizerný a nepřesný. Zase cena docela přijatelná (u nás asi 299,-) takže za koupení to spíš stojí - ty ji stejně nebudeš kupovat aby ses dozvěděl některá moudra jako PzIV byl nejpopulárnějším tankem WWII. Abych nezapomněl fotky jsou na veškerá vozdla tedy i softskins i když těch pancéřů je nejvíc ale jsou tam i motorky a normální auta.
URL : https://www.valka.cz/NEMECKA-OBRNENA-VOZIDLA-VE-2-SV-VALCE-NEZNAME-FOTOGRAFIE-t17735#65111 Verze : 0
Sú tam i nejaké fotá raritných strojov ? Myslím,nie príliš bežné a vzácne snímky.Poľné úpravy,prototypy...atď.
URL : https://www.valka.cz/NEMECKA-OBRNENA-VOZIDLA-VE-2-SV-VALCE-NEZNAME-FOTOGRAFIE-t17735#65232 Verze : 0
To ani moc ne, spíš je tam dost neznámých fotek normálních mašin.
URL : https://www.valka.cz/NEMECKA-OBRNENA-VOZIDLA-VE-2-SV-VALCE-NEZNAME-FOTOGRAFIE-t17735#65236 Verze : 0
Dnes som si ju prezeral v kníhkupectve Pantha rei v Košiciach a je tam, ako píše bitaxe, dosť veľa (pre mňa) nových fotiek, avšak väčšinou notoricky známych vozidiel. Cena myslím okolo 500,- Sk. Zatiaľ ma nenadchla, ale je v pláne. Len ako pikoška, ktorá ma rozosmiala tak, že sa po mne obzreli ďalší zákazníci - jedna z popisiek na SdKfz 221 uvádza niečo v tom zmysle, že "...kolóna 221 prieskumných špeciálnych vozidiel (Sdkfz) ...." Asi dve sekundy mi trvalo, kým som pochopil, že dve odfotené vozidlá netvoria časť 221 člennej kolóny, ale že ide o super preklad Laughing
URL : https://www.valka.cz/NEMECKA-OBRNENA-VOZIDLA-VE-2-SV-VALCE-NEZNAME-FOTOGRAFIE-t17735#73400 Verze : 0
Jak už jsem psal text je dost bída (asi i v originále nebude nic moc a v překladu je tak pro žáka z druhé třídy, někdy i popisky moc nesedí)
URL : https://www.valka.cz/NEMECKA-OBRNENA-VOZIDLA-VE-2-SV-VALCE-NEZNAME-FOTOGRAFIE-t17735#73431 Verze : 0
Diskusní příspěvek Faktografický příspěvek
Přílohy

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více