Dočasné pracovní téma - Gatow 2

Jen doplním: asi během dne ještě přihodím nějaké fotky z oblasti u východu (letadla) a s technikou PVO.


Toto téma je čistě pracovní, počítám, že jednotlivé příspěvky se přesunou do určených témat a toto téma se pak (vč. nepoužitelných fotek) smaže.


Tak to, prosím, vždy rovnou přesuňte a nedělejte ten "linkovací" proces jako Aubi u L39ky (já to upravím). Díky za pochopení.
URL : https://www.valka.cz/Docasne-pracovni-tema-Gatow-2-t182821#534419 Verze : 0
tady si nejsem zcela jist, že to vše patří k sobě Smile
URL : https://www.valka.cz/Docasne-pracovni-tema-Gatow-2-t182821#534424 Verze : 0

Diskuse

prvni cast jsem rozhazel, jeste je potreba u tech rozhazenych prispevku doeditovat sablonu obrazku a vyplnit vyrobce, typ, barevne kamo atd. U svych fotek uz jsem se to snazil udelat, takze pokud by s tim nekdo chtel pomoct, muze je brat jako vzor (rozhazel jsem zatim Robotovy fotky k tematum, kam uz jsem daval fotky taky)
URL : https://www.valka.cz/Docasne-pracovni-tema-Gatow-2-t182821#534502 Verze : 0
Diskusní příspěvek Faktografický příspěvek
Přílohy

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více