24.11.2015 - Sicilská mafie varuje IS před útokem na New York City

Giovanni Gambino, klíčová postava jedné z pěti nejvýznamnějších newyorských mafiánských rodin, se nechal slyšet, že pokud se Islámský stát pokusí o útok na New York City, bude mít co do činění se sicilskou mafií.
Podle něj FBI a Ministerstvo vnitřní bezpečnosti „reagují příliš pozdě nebo nevidí celkový obraz toho, co se odehrává, protože jim chybí informace lidí z terénu“. Naopak poznatky mafie díky místním znalostem a styku s lidmi předčí i nejvyspělejší technologie, tvrdí.
Gambino se domnívá, že díky tomu mafie může nabídnout ochranu New Yorku, omezit vzestup islamistické teroristické sítě a umožnit lidem vidět mafii v lepším světle.


Gambino, který vyrůstal v Torrettě u Palerma, říká, že islamisté se sicilské mafie obávají a na Sicílii se ani nepokusili vytvořit tajnou buňku.


www.novinky.cz
www.dailymail.co.uk
www.rt.com
URL : https://www.valka.cz/24-11-2015-Sicilska-mafie-varuje-IS-pred-utokem-na-New-York-City-t186087#542926 Verze : 1

Diskuse

och lol, tak ted uz je USA spasena, kdyz jako tolikrat v dejinach vystoupi po jejich boku mafie Very Happy
URL : https://www.valka.cz/24-11-2015-Sicilska-mafie-varuje-IS-pred-utokem-na-New-York-City-t186087#542929 Verze : 0
Diskusní příspěvek Faktografický příspěvek
Přílohy

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více