Sedmá rota za úplňku

Diskuse

Po úspěšných válečných komediích Kam se poděla sedmá rota a Návrat sedmé roty přišli francouští tvůrci v roce 1977 s třetím filmovým dobrodružstvím záložníků Pitiviera, tassina a Chaudarda.Děj je tentokrát situován do roku 1942 na území okupované části Francie.Trojice demobilizovaných vojáků se chystá strávit první klidné léto, další škodolibá souhra náhod z nich však udělá hrdiny protiněmeckého odboje.
URL : https://www.valka.cz/Sedma-rota-za-uplnku-t18780#69834 Verze : 0
Michal, zasa tie nič nehovoriace obrázky. Ak máš pošli trebárs obal kazety, než tieto obrázky, ktoré to modemistom brzdia a debatiť sa o nich tiež nedá. Very Happy
URL : https://www.valka.cz/Sedma-rota-za-uplnku-t18780#72925 Verze : 0
Diskusní příspěvek Faktografický příspěvek
Přílohy

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více