25.07.2016 - Německo: BKA dostal 410 udání na žadatele o azyl kvůli podezření z terorismu

Německý Spolkový kriminální úřad (BKA) obdržel 410 udání na žadatele o azyl kvůli podezření z terorismu. V 60 případech kriminalisté zahájili formální vyšetřování.
Ministr vnitra Thomas de Maiziere vyzval k lepší ochraně hranic, aniž by se přitom běžencům bránilo do země přicházet „v rozumných počtech“.
Vládní mluvčí Ulrike Demmerová nicméně upozornila, že za většinou posledních teroristických útoků v Evropě nebyli běženci.
www.novinky.cz
URL : https://www.valka.cz/25-07-2016-Nemecko-BKA-dostal-410-udani-na-zadatele-o-azyl-kvuli-podezreni-z-terorismu-t193026#556223 Verze : 0
Diskusní příspěvek Faktografický příspěvek
Přílohy

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více