Seznam

Diskuse

Nevíte někdo, kde by se dal sehnat seznam SA-manů zavražděných během Noci dlouhých nožů?
URL : https://www.valka.cz/Seznam-t19458#72494 Verze : 0
Na žádný seznam jsem zatím nikde nenarazil (myslím tím kompletní seznam obětí z 30/6+1/7+2/7 1934). Nicméně bych rád dal dohromady nějaký takový seznam (aspoň nejvýznamnější osoby) a dal ho do Osobnosti/Evropa/Německo/Přehledy. Ale na to bude třeba ještě nějaký ten čas.


Třeba ti zatím k něčemu bude toto:


na dvoře věznice Stadelheim v sobotu večer popraveni: Schneidhuber, Schmid, von Heydebreck, Heines, Hayn, von Spreti-Weilbach.
URL : https://www.valka.cz/Seznam-t19458#72504 Verze : 0
Samozřejmě jsem myslel seznam někde na netu a né z archivu. Takhle z hlavy mě napadají samozřejmě Ernst Röhm a SA-Gruppenführer Karl Ernst, ten byl zastřelen v Berlíně-Lichterfelde.
URL : https://www.valka.cz/Seznam-t19458#72506 Verze : 0
Diskusní příspěvek Faktografický příspěvek
Přílohy

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více