Prosím o identifikaci/ nacenění

Diskuse

Zdravím, vubec nevím kam to psát nebo tak, takže prosím o schovívavost. Po bývalém podnájemníkovi mi doma zustal hromada vojenského oblečení typu, uniformy, kalhoty,overaly, košile a nějaké doplnky..jezdil v tom na nějaké srazy a tak pokud vím a nemám ponětí o ceně....no 2 měsíce se z něj snažím peníze dostat ale marně tak uvažuji o prodeji..proto prosim o zhodnocení..pokud to cenu vubec má Very Happy Případně podle čeho soudit co by mohl být originál a co ne. Moc děkuji za jakoukoliv reakci, přidávám pár fotek těch uniforem.
URL : https://www.valka.cz/Prosim-o-identifikaci-naceneni-t201334#575528 Verze : 0
Fotky?


Iba pre vaše info... Stále ide o cudzí majetok a to, že vám dotyčný niečo dlhuje, to neznamená, že jeho veci môžete predať bez následkov. Aby ste sa nedostal do problémov horších problémov ako je nezaplatený nájom...
URL : https://www.valka.cz/Prosim-o-identifikaci-naceneni-t201334#575530 Verze : 1
Diskusní příspěvek Faktografický příspěvek
Přílohy

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více