Six Feet Under (Odpočívej v pokoji)

Diskuse

sice sem to moc nepatří - ale mě se to líbí - dobrý seriál - jeden z mála Čt2 momentálně reprízuje I. řadu, ale vím o III. na HBO - bohužel jen vím. Sleduje to kromě mě ještě někdo?
URL : https://www.valka.cz/Six-Feet-Under-Odpocivej-v-pokoji-t20396#76516 Verze : 0
Tenhle seriál prostě MILUJU, nenechám si utéct ani jediný díl.
URL : https://www.valka.cz/Six-Feet-Under-Odpocivej-v-pokoji-t20396#76521 Verze : 0
Prima napiš celkově co si o něm myslíš. Já bych totiž na nic jinýho než je to super nezmoh. Mimochodem viděls i ty novějsí díly ja až na jeden žádný. Pokuď ano napsal bys aspoň stručný příběh každého dílu. 5-10 vět (klidně víc). Jinak to co dávají na čt si nahrávám.
URL : https://www.valka.cz/Six-Feet-Under-Odpocivej-v-pokoji-t20396#76523 Verze : 0
Problém je v tom, že si příběhy jednotlivých dílů vůbec nepamatuju.
URL : https://www.valka.cz/Six-Feet-Under-Odpocivej-v-pokoji-t20396#76524 Verze : 0
Zajímavá příhoda s tímhle seriálem - jsem byl tento týden v úterý na brigádě a nepodíval jsem se do novin - došlo mi až při cestě tam, že jsem si nenachystal video! tak jsem tam jel 5,5 v kuse bez přestávky, aby jsem po návratu domů zjistil, že dávají fotbal. Very Happy Very Happy
No ale teď v úterý je 8. díl ale to budu doma Very Happy Very Happy
No jinak nevadí mi že si na ně nepamatuješ - jen tohleto - vyděl jsi i jinou řadu než tu 1.? pokud jo tak aspoň nastin o co v nich jde - nějaké zajímavé části a tak.
URL : https://www.valka.cz/Six-Feet-Under-Odpocivej-v-pokoji-t20396#77690 Verze : 0
No teď začala nová řada tohoto skvělého, zajímavého, bezvadného seriálu (no tak bych mohl pokračovat do aleluja ale nějak mi došly kompliment Smile ). Melkore sleduješ to i nadále?
URL : https://www.valka.cz/Six-Feet-Under-Odpocivej-v-pokoji-t20396#86698 Verze : 0
Většinu dílů jsem viděl.
URL : https://www.valka.cz/Six-Feet-Under-Odpocivej-v-pokoji-t20396#115284 Verze : 0
Diskusní příspěvek Faktografický příspěvek
Přílohy

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více