Mikoyan MiG-29 Fulcrum, multi-role fighter - Yefim Gordon

Diskuse

Mikoyan MiG-29 Fulcrum, multi-role fighter, Yefim Gordon, MBI publishing 1999, USA, ISBN 0-7603-0764-4. 27 USD, 230 stran
stran formátu větší A5, křídový papír, 10 listů perokreseb, barevná obrazová část, rozsáhlé tabulky s popisy parametrů jednotlivých verzí.


Tato anglicky psaná kniha je typickým dílem dvojice Jefim Gordon (autor) a Dmitrij Komisarov (překlad do angličtiny). Je to rozsáhlý a podrobný portrét moderního stíhacího stroje MiG-29 a jeho variant. Kniha je psána zcela klasicky (vývoj, počátky programu, modifikace a nasazení letounu) s důrazem na fakta a realitu a malým množstvím superlativů a nepotvrzených dohadů. Kladem je začlenění podrobných technických popisů jednotlivých variant (i MiG-29M).
Zájemci o ruskou leteckou techniku lze knihu jen doporučit. K dispozici například na www.amazon.com.
Celkové hodnocení 9/10.
URL : https://www.valka.cz/Mikoyan-MiG-29-Fulcrum-multi-role-fighter-Yefim-Gordon-t21324#81398 Verze : 0
Diskusní příspěvek Faktografický příspěvek
Přílohy

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více