Commandos - Amatéři v akci (Foxall Raymond)

Diskuse

Kniha popisuje skutečnou údálost, která se stala běhm druhé světové války, kdy dva britští vojáci sloužili u nebojové jednotky (dentistické), ale toužili být převeleni k bojové, nejlépe přímo ke nově vzniklým Commandos. Jejich opakované žádosti byly zamítnuty a tak se rozhodli, že se sami vylodí ve Francii a provedou tam sabotáže. O svém záměru napíší dopis samotnému ministerskému předsedovi.
URL : https://www.valka.cz/Commandos-Amateri-v-akci-Foxall-Raymond-t24229#90433 Verze : 0
knihu jsem přečetl, určitě ti dva měli kuráž, ale plno věcí nedomysleli a byli i dost naivní. Samotná akce při vyhození vyhýbky byla dosti nedotažená. Přesto klobouk dolů. Samotná kniha ujde, jediné co mi vadilo, že autor se nechal až moc unést obdivem k těmto vojákům.
URL : https://www.valka.cz/Commandos-Amateri-v-akci-Foxall-Raymond-t24229#90435 Verze : 0
obálka knihy, aby jste ji lépe našli v knihkupectví
URL : https://www.valka.cz/Commandos-Amateri-v-akci-Foxall-Raymond-t24229#92395 Verze : 0
Diskusní příspěvek Faktografický příspěvek
Přílohy

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více