Prosim pomozte!

Diskuse

Potrebuji sehnat stetec winsor and newton serie 7.Nemuzu najit obchod kde by se dal zakoupit.Prosim napiste jestli nejaky znate nejlepe onlneshop.Vsem moc dekuji
URL : https://www.valka.cz/Prosim-pomozte-t24457#91038 Verze : 0
Ahoj,
četl jsem Tvůj dotaz a, i když jsem na těchto stránkách úplný nováček, pokusím se o to.Takže co se týče míchání barev.Dám příklad s bílou a černou.Pokud použiješ tyto dvě barvy v poměru 1:1,dostaneš šedou.Vtip je v tom,že pokud použiješ více bílé,bude výsledná barva světlejší odstín šedé.A naopak.Takto si ze dvou barev namícháš třeba 20 odstínů šedé.
A co se týče stínování,já postupuji od nejtmavší a na ní po zaschnutí nanáším světlejší odstíny.Samozřermě na okrajích nechávám proužek předešlého odstínu.S trochou cviku docílíš kýženého výsledku.Toť vše.
Snad jsem trochu pomohl.
Rodger
URL : https://www.valka.cz/Prosim-pomozte-t24457#97499 Verze : 0
Diskusní příspěvek Faktografický příspěvek
Přílohy

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více