S. C. S. Dangerous Waters [2006]

Diskuse

Dangerous waters je simulátor moderního námořního nebo spíše protiponorkového boje. Hra je v podstatě rozšířením postaršího Sub Commandu a k řádění na mořích a oceánech jsou zde k dispozici:
ponorky
- za amíky: třídy Seawolf a Los Angeles
- za rusy: třídy Akula (I,II) a Kilo
- za číňany: třída Kilo
lodě - pouze za amíky: korveta třídy Perry
a vzdušné prostředky - opět pouze za američeny: protiponorkový vrtulník MH-60 Seahawk a hlídkový letoun P-3C Orion
Každá platforma má několik stanovišť mezi kterými se lze přepínat jako sonar, stanoviště řízení palby, řídící centrum/kokpit, TMA, Radar, ESM atd.
Každá mašina je naprosto unikátní a vyžaduje uplně jiný přístup (i když se to možná při pohledu na jednotlivá stanoviště zpočátku nezdá). Grafika je tak na úrovni roku 2000 (to sem možná ještě přehnal), ale to vůbec nevadí, jelikož smysl hry je někde úplně jinde. I přes poměrně mohutné nastavení obtížnosti, je hra určena spíše pro hardcore příznivce námořnictva. Zatím mi přijde že jsem snad jedinej v ČR kdo s ní má nějaké zkušenosti, ale i přesto neví někdo o nových misích, potažmo kampaních někde na netu?
URL : https://www.valka.cz/S-C-S-Dangerous-Waters-2006-t33387#120886 Verze : 0
Diskusní příspěvek Faktografický příspěvek
Přílohy

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více