Stuart

Diskuse

ty připomínky jsou poměrně snadné Sad například v krompáči je vždy otvor kam se nasazuje násada, dřevěné části (často i kovové) bývají natřeny obvykle kamuflážní barvou (pokud jsou v barvě dřeva pak to vypadá jinak než jednolitá hněď) pásy na tomhle tanku jsou kovové (tedy možná rezaté, nebo v barvě kovu) a na nich jsou "polštáře gumy (tedy černá nebo po okrajích šedá) ústí kanonu by mělo být asi spíš černé nebo "kovové" než světle modré, za úvahu by stálo taky kam se může dostat bahno (na štít kanonu je to celkem málo pravděpodobné), tedy pouvažovat jak se do tanku lezlo (tady myslím po předním pancíři) a kudy posádka procházela, dále kam mohlo bahno "šplíchnout" třeba od pásu a jak to asi vypadá. Pár fotek je myslím i na netu na tuhle verzi a i na další verze Stuarta. Ale to jsou spíš drobnosti které jdou buď opravit nebo pominout Smile použil jsi hodně velké fotky a tam je každá drobnost hrozně vidět (i třeba blbě začištěné stopy po styku formy) Pokud jsi fakt chtěl slyšet kritiku je to správně Smile pokud pochvalu (nebo někdy na soutěž) použij menší Smile líp se spousta věcí schová Smile
URL : https://www.valka.cz/Stuart-t34735#125901 Verze : 0
jeste doplnim dve poznamky:
- ten krumpac mas prilepeny vhuru nohama
- asi si to barvil podle navodu, ale poklop na vezi z vnitrni strany nejspis nebyl bily. Americani totiz (je to tank US puvodu) vsechny plochy viditelne shora (tedy i vnitrky poklopu, nekdy i podlahy bojovych prostoru) natirali kamuflazni barvou (olive drab). Bila barva je znacne demaskujici a viditelna. Toto pravidlo plati tak na 98%, takze mohou byt i vyjimky, ale to by se muselo potvrdit nbapr. fotkou.
URL : https://www.valka.cz/Stuart-t34735#126158 Verze : 0
mozna bych jeste popremyslel o zavreni poklopu (vzhledem k tomu, ze nejsou interiery veze) Smile
URL : https://www.valka.cz/Stuart-t34735#126468 Verze : 0
Souhlasím s již napsaným. Jenom bych ti Mirku doporučil se trochu víc soustředit na detaily. Jsou tam tří věci, které mě praštily do očí. Rozdělil jsem je do třech kategorií:
1) podstatná - držáky ženijního nářadí by měly být v barvě okolní kamufláže.
2) diskutabilní - ocelová tažná lana jsou obvykle dost rezavá
3) přátelské popíchnutí - je to vada fotky, nebo je dřevěná rukojeť kulometu odřená na kov?
Ale jinak pěkná práce, máš dobrý základ to daleko dotáhnout. Tak ti držím palce Wink
URL : https://www.valka.cz/Stuart-t34735#126503 Verze : 0
diky vsem za nazory a pripominky...budu se snazit o zlepseni
URL : https://www.valka.cz/Stuart-t34735#126654 Verze : 0
Diskusní příspěvek Faktografický příspěvek
Přílohy

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více