CZE - Tatra 815 CHTS (vozidlo chemicko-technické služby)


     
Název:
Name:
Tatra 815 CHTS Tatra 815 CHTS
Originální název:
Original Name:
Tatra 815 CHTS
Kategorie:
Category:
vozidlo chemicko-technické službyvehicle of chemical-technological service
Výrobce:
Producer:
?
Období výroby:
Production Period:
DD.MM.RRRR-DD.MM.RRRR sériová výroba nezahájena / serial production not started
Vyrobeno kusů:
Number of Produced:
1 ?
Prototyp vyroben:
Prototype Built:
DD.MM.199R (?)
Obsluha:
Crew:
?
Složení:
Composition:
upravená / modified T-815 VVN 20 235 6x6.1R
Uživatelské státy:
User States:
Poznámka:
Note:
Speciálně upravené vozidlo pro převoz, údržbu a opravy prostředků chemicko-technické služby při záchranných pracích s možným výskytem nebezpečných škodlivin. Na korbě vozidla je upevněna zateplená nástavba složená ze dvou částí - pracovní a strojové. Pracovní část je určena k přepravě a opravám ochranných prostředků, ve strojní části je zabudována elektrocentrála o výkonu 6 kW a kompresor Trident, který slouží k doplňování vzduchových dýchacích přístrojů. Vozidlo je dále vybaveno dekontaminační sprchou pro dezaktivaci osob.Specially modified vehicle for transport, maintainance and repairs of equipment of chemical-technological service during rescue operations with possible occurrence of noxious agents. The thermally isolated superstructure installed on the vehicle′s platform is composed of work and machine section. The work section is designed for transport and repairs of protective equipment, in the machine section are installed 6 kW power generating set and Trident compressor which is used for filling of breathing apparatuses. The vehicle is equipped with shower for decontamination of persons as well.
Zdroje:
Sources:
Kolektiv: Záchranné a výcvikové základny Armády České republiky, AVIS, Praha, 2002

CZE - Tatra 815 CHTS (vozidlo chemicko-technické služby) - (Záchranné a výcvikové základny Armády České republiky, AVIS)

(Záchranné a výcvikové základny Armády České republiky, AVIS)
URL : https://www.valka.cz/CZE-Tatra-815-CHTS-vozidlo-chemicko-technicke-sluzby-t35742#132397 Verze : 0
Diskusní příspěvek Faktografický příspěvek
Přílohy


Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více