Vyznamenání za "Osvabaždenie Prágy"

sháním vyznamenání

Diskuse

Prosím muj tchán se učastnil boju 2sv. v. šel z východní fronty až do Práglu a dostal vyznamenání za osvobození Prahy ale má nato jen papír a nikdy si ho nevyzvedl a na starý kolena by ho rád. Nevíte někdo kdeby se dalo sehnat to vyznamenání je od sovět. armády cili v azbuce dik za info č t 721573222 zara.p@seznam.cz Crying or Very sad
URL : https://www.valka.cz/Vyznamenani-za-Osvabazdenie-Pragy-t37945#143581 Verze : 0
Po 60. letech si vyzvednout vyznamenání? Vím, že v Rusku mají k tomu zřízený Центральный архив Министерства Обороны РФ (ЦАМО РФ) v Podolsku, Moskevská oblast, který se zabývá vyhledáváním veteránů, jenž si nepřevzali vyznamenání. Co se týká ČR asi bych zkusil oslovit Čs. obec legionářskou nebo Čs. svaz bojovníků za svobodu.
URL : https://www.valka.cz/Vyznamenani-za-Osvabazdenie-Pragy-t37945#146896 Verze : 0
Diskusní příspěvek Faktografický příspěvek
Přílohy

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více