sdkfz 7/2

Zima

Diskuse

Zdravím,postavil jsem model po 12 letech a zajímal by mě názor na můj výtvor.Je to postavené z krabičky,bez doplnků.Poprvé se pokouším o zimní kamufláž.Nešetřete mě.
URL : https://www.valka.cz/sdkfz-7-2-t38641#146284 Verze : 0
nevím co ostatní, ale mě se líbí.to bláto je udělané opravdu moc hezky.pěkná práce Wink
URL : https://www.valka.cz/sdkfz-7-2-t38641#146298 Verze : 0
ještě jsem se chtěl zeptat co je to za měřítko a od jaké je to firmy.dík
URL : https://www.valka.cz/sdkfz-7-2-t38641#146300 Verze : 0
no je to 1/35 a Tamiya, to je celkem jasné, ale právě bláto se mi moc nelíbí, když se dívám na kolo jak je zablácené a pak na pás kde je bláto i z vnitřní strany (mezi 1. a 2. vnějším pojezdem) tak marně uvažuju jak se tam ta hromada dostala, při jízdě to nejde (ty pojezďáky by ji rozmázly) zhora je pás skoro čistý takže odtud taky ne (to je ostatně divné když je předek tak špinavý) takže jak a odkud Smile
Jinak myslím že je to dobré snad jen kolem dveří a na dalších exponovaných místech bych zkusil trochu "otřít " tu bílou (byla to většinou nějaká hlinka a dost se otírala) Ale jak říkám docela se mi to líbí Smile
URL : https://www.valka.cz/sdkfz-7-2-t38641#146327 Verze : 0
Smile no tak vidíš toho jsem si ani nevšim.ale stejně se mi to jinak líbí. Smile
URL : https://www.valka.cz/sdkfz-7-2-t38641#146329 Verze : 0
Díky za nápady.Když jsem to špinil,chtěl jsem to postavit do diorama.Rozblacena cesta a vozidlo zajete v kolejich a hlavně po střelbě.Jenže asi to nedopadne,diorama jsem ještě nikdy nedělal,a nezbývá čas.Ten otěr je jasnej,to my uniklo.
URL : https://www.valka.cz/sdkfz-7-2-t38641#146332 Verze : 0
Ono modelaření je právě o těchhle detailech Smile jinak je to nesmysl ve stylu Mig, pěkné na pohled, ale nesmysl, tohle je pěkné a divné je tam právě tohle (třeba i něco dalšího co je někde kde to nevidíme Smile ) ale jde o to že nás jerycho požádal o kritiku (tedy o najití toho co udělal blbě) ne o pochvalu, tedy mu ta kritika pomůže víc (jednak to jde celkem snadno upravit a hlavně to ukazuje co příště vylepšit) proto obvykle ode mne na takovou výzvu uslyšís i drobnosti, to ale neznamená že by se mi model nelíbil(tady se mi dokonce dost líbí Smile ) spíš jde o snahu pomoct a vůbec to nemusí znamenat že bych to udělal líp, jen vím co je špatně protože se na to dívám jinýma očima než autor (nebo nadšenec Smile ) prostě pochvala určitě potěší ale moc nepomůže.
URL : https://www.valka.cz/sdkfz-7-2-t38641#146333 Verze : 0
Mě se model líbí, sice chyby tam nějaký jsou jak říká bitaxe , ale čert to vem, nikdo není neomylný. Hold někdo modelaří aby měl model co nejvěrnější předloze, jiný modelaří pro radost (já volím zlatou střední cestu). Chybama se člověk učí. Možná až bude jerycho dělat další model tak se bude snažit těchto chyb vyvarovat.
URL : https://www.valka.cz/sdkfz-7-2-t38641#155167 Verze : 0
Diskusní příspěvek Faktografický příspěvek
Přílohy

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více