Hangár Luftwaffe

Z čeho byl a jak to tam tak něják vypadalo ?

Diskuse

Nemáte někdo fotky nebo nedělal jste někdo diorama s hangárem ?...Potřebuju, z jakého materiálu byl vyroben, jak to natřít a pak vnitřek. V obchodu jsem nenašel vojáky na to aby třeba jeden seděl a další se hrabal v motoru (budu tam strkat Messerschmitta Bf-110 G-4) a další třeba... Smile Pokud budete někdo mít něco k tomu určitě napište prosím! Díky za všechny odpovědi předem a pak ještě speciálně znovu Laughing , protože to je hrozná práce sehnat nějakou fotku vnitřku nebo tak...
URL : https://www.valka.cz/Hangar-Luftwaffe-t40450#155010 Verze : 0
To jsi zadal pěkně těžký úkol. Pokusím se podívat u strejdy v knihovně- někde jsem tam viděl fotku modelu Ju-87 při opravě. Pokud to najdu tam to oskenuji a pošluti to sem.
URL : https://www.valka.cz/Hangar-Luftwaffe-t40450#155041 Verze : 0
Tak tady ti posílám tu fotku-je to v horší kvalitě, ale pro představu jak vypadal německý hangár v druhé světové to bude stačit. Bohužel víc toho nemám. Snad ji dobře využiješ a pak sem dáš fotky jak to dopadne-doufám že dobře.
URL : https://www.valka.cz/Hangar-Luftwaffe-t40450#155154 Verze : 0
To je ta jediná fotka, kterou mám také Smile, ale byla nepoužitelná, protože byla malá. Ale tahle je sice nekvalitni ale větší, takže se z ní dá něco vyplodit...diky! Smile
URL : https://www.valka.cz/Hangar-Luftwaffe-t40450#155356 Verze : 0
Ona může být ve větší kvalitě, ale tady při přidávání příloh je velikost obrázku omezená. Pokud by jsi mě dal e-mailovou adresu tak ti pošlu kvalitnější a větší fotku. Pokusím se kdyžtak ještě po něčem poohlédnout, ale není jistý jestli něco najdu.
URL : https://www.valka.cz/Hangar-Luftwaffe-t40450#155370 Verze : 0
Posílám ti e-mail po SZ, né, že bych neměl důvěru v ostatní Smile, ale kdo si ho z nějakého důvodu nevyžádá Smile ...
URL : https://www.valka.cz/Hangar-Luftwaffe-t40450#155497 Verze : 0
Co se týče vybavení, zkus třeba hru Hidden and Dangerous 2, mise Spaghetti Airport- hangár je sice italský, ale tomu na fotce dost podobný.
URL : https://www.valka.cz/Hangar-Luftwaffe-t40450#155500 Verze : 0
To Aubi: To je skvělý nápad, použít jako inspiraci nějakou hru. To mě absolutně nenapadlo Smile, poptám kámoše a mrknu se na to. Skvělý nápad!!! Díky
URL : https://www.valka.cz/Hangar-Luftwaffe-t40450#155506 Verze : 0
To honzahovezak: Můžeš mi to už poslat na ten majl...posílal jsem ti ho před několika dny přes SZ Smile
URL : https://www.valka.cz/Hangar-Luftwaffe-t40450#156176 Verze : 0
TO ARG:strašně se omlouvám zatím nic nemám, protože jsem neměl čas (to víš příjmačky). Pokusím se po něčem podívat, ale jak jsem říkal nic neslibuji.
Jak jsme se před časem bavily o montážní pěně tak se s ní pracuje výborně:dobře se opracovává, dobře na ní drží sádra a dá se ní vytvořit snad každý terén od rovinky až po skály.
URL : https://www.valka.cz/Hangar-Luftwaffe-t40450#156264 Verze : 0
V pořádku nic se neděje. Já jsem dělal také před třemi lety na 8 leté gymnázium. Moc děkuju za tu recenzi s tou montážní pěnou, také ji tedy zkusím Smile
URL : https://www.valka.cz/Hangar-Luftwaffe-t40450#156269 Verze : 0
Zajímavost:
LWF používala na našem území i letiště s typizovanými čsl hangáry. Dvě z nich - Havlíčkův Brod (Německý B.) a Zbraslavice mají stejné hangáry, kde je za vlastním hangárem dílna do které se zá "šoupačkami" strčit motor letadla. V zimě jsou tedy mechanici v teple dílny. Ujišťuji Vás, že v hangáru je už při -5°C zima jak v čeljabinsku na nádraží.
URL : https://www.valka.cz/Hangar-Luftwaffe-t40450#185599 Verze : 0
Diskusní příspěvek Faktografický příspěvek
Přílohy

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více