Sibirskij cirjulnik (Lazebník sibiřský)

Diskuse

Velkoryse pojatý koprodukční film Nikity Michalkova.Režisér zasazuje romantický příběh do dobových kulis a vypráví o svérázném ruském charakteru. Je to docela nadčasová výpověď, protože jisté vlastnosti národa se nezmění ani za sto let. Scény jako lidová pouť, ožralý generál, který sní sklenici, aby se druhý den ráno "léčil" vědry ledové vody, nebo slavnostní bál na vojenské akademii vám ruskou povahu rozhodně přiblíží velice důvěrně.


Hrají:
Julia Ormond (Jane Callahan), Richard Harris (Douglas McCracken), Oleg Meňšikov (Andrej Tolstoj/Andrew), Alexej Petrenko (gen.Radlov), Marina Nějolovová (Andrejova matka) ad.
URL : https://www.valka.cz/Sibirskij-cirjulnik-Lazebnik-sibirsky-t40608#156271 Verze : 0
Ehm,niekto tuším dnes pozeral ČT Wink
Ja som to chvílu tiež pozeral,ale moc nie,len scénu kde tí americkí vojaci s tými plynovými maskami cvičili či čo to kvôli tomu,že nechceli niečo povedať na Goetheho a ešte scénu s tým vlakom,v tej továrnejskej hale. Teda ak to bola komédia tak by sa na tom dalo dobre zabaviť. Very Happy
URL : https://www.valka.cz/Sibirskij-cirjulnik-Lazebnik-sibirsky-t40608#156328 Verze : 0

Citace - Haspeklo :

Ehm,niekto tuším dnes pozeral ČT Wink

Máš pravdu pozeral jsem to,ale jenom kousek jelikož jsem ho již viděl a na 3 hodiny u TV jsem neměl čas,ale měl jsem dojem,že tady ten film chybí Wink
URL : https://www.valka.cz/Sibirskij-cirjulnik-Lazebnik-sibirsky-t40608#156386 Verze : 0
Diskusní příspěvek Faktografický příspěvek
Přílohy

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více