M-132 / Prosba o pomoc

Diskuse

Prosím nemáte někdo nějaké fota nebo podklady na interier M-132 Flame Thrower /zippo/
URL : https://www.valka.cz/M-132-Prosba-o-pomoc-t41591#162121 Verze : 0
Tuhle otázku už jsme v modelářské sekci mojí rodiny řešili také - jediné, co jsem vyšašil jsou fotky postaveného modelu s otevřenou zadní rampou... Kamufláž je taková zeleno-zelená, taková obláčková...
Jsem docela sketa, přesvědčil jsem kluka, že "Zippo" bude nejlepší a "vydělal" jsem (rozměrově špatnou) věžičku na australskou verzi... Pak přišel problém s podklady, stejně jako teď řešíš Ty.
URL : https://www.valka.cz/M-132-Prosba-o-pomoc-t41591#162128 Verze : 0
to Palič : Ještě jednou díky za SZ.Já bych to tolik neřešil,nějaké podklady mám,ale vzhlídl sem se ve stroji od 4 kavalerie a ten má v zádu namontovanou navíc M-60 a jemi blbý ten vnitřek nechat holej,když chci mít zadní poklop otevřenej.Na australany taky lecos mám dej kdyžtak vědět kdybis potřeboval.
URL : https://www.valka.cz/M-132-Prosba-o-pomoc-t41591#162133 Verze : 0
Diskusní příspěvek Faktografický příspěvek
Přílohy

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více