papírové modely letadel

Sice tahle sekce je o plastikových modelech, ale já bych ukázat, že velice přesné modely jde udělat i z papíru - jen je to pracnější Smile
URL : https://www.valka.cz/papirove-modely-letadel-t41696#163062 Verze : 0
Nechci nic říkat, ale na tohle je sekce CHLUBÍTKO. K těm modelům: to asi není tvoje práce, že??? Jinak modely jsou velmi podařené a propracované do detailů jak jen to papír dovolí.
URL : https://www.valka.cz/papirove-modely-letadel-t41696#163137 Verze : 0
Nepovažuji za chlubení představit modely z papíru, byť je toto pojato jako ráj plastikářů (pravděpodobně z podcenění papíru a tento názor bych chtěl poopravit). Ač je to pro zaryté milovníky umělé hmoty těžko překousnutelné, jdou i z papíru vyrobit zatraceně přesné modely. Holt, nejen plastem živ je modelář... Wink


Modely nejsou moje a taky jsem to netvrdil (a v žádném případě to nebylo myšleno jako chlubení). Zkrátka jen před PET flaškama dávám přednost pixlám z papíru... Smile
URL : https://www.valka.cz/papirove-modely-letadel-t41696#163162 Verze : 0
Veru pekné modely. A keď tak rozmýšlam, nemohli by papierové modely mať vlastnú sekciu v rámci plastikovej valky? Nech sú papieráky pekne pohromade.
URL : https://www.valka.cz/papirove-modely-letadel-t41696#163374 Verze : 0
hmmm sekce papírových modelů by nebyla marná - poláci dělají zvláště dobrý tanky a lodě a za celkem přijatelný ceny. No a letadla jsou taky fajn - teď dělám na Bf-109 K4 od Answeru v 1/33 - no tak sem zvědav jak to splácám Laughing nemluvě o tom, že asi budu dělat betatestera při stavbě Letova Š-328 v 1/32 (jo a to víte že je volně k stažení "pětistovka" Avie? Smile )
URL : https://www.valka.cz/papirove-modely-letadel-t41696#163434 Verze : 0
2 Standa: kde je ta avia k stiahnutiu????
URL : https://www.valka.cz/papirove-modely-letadel-t41696#163437 Verze : 0
Ide mi odtiaľ stiahnuť iba Avia Leteckých četnických hlídek.
URL : https://www.valka.cz/papirove-modely-letadel-t41696#163509 Verze : 0
No a já mám všechny kamufláže - heč Very Happy maďarskou, německou (letní i zimní estli se nepletu) bulharskou i to jak to vyšlo v abc s možností výměny markingu a tak Very Happy
A 19. dostanu první část šmolíka - a to konkrétně kabinu Smile
URL : https://www.valka.cz/papirove-modely-letadel-t41696#163520 Verze : 0

Citace - Elvis :

Veru pekné modely. A keď tak rozmýšlam, nemohli by papierové modely mať vlastnú sekciu v rámci plastikovej valky? Nech sú papieráky pekne pohromade.



I mě by se zamlouvalo, kdyby vedle plastikova.valka.cz byla i sekce papirova.valka.cz (jen aby si někdo nemyslel, že je to sekce o diplomacii Smile ), ale napřed si jí musíme zasloužit. Když se diskuze rozjede, tak by se o jejím založení dalo uvažovat.


Pro všechny milovníky papírových modelů připomínám, že je jejich výstava v Praze v Muzeu Policie ČR. V sobotu je muzeiní noc, takže kdo má zájem, může se tam setkat s tvůrci, koupit si modely a vidět spoustu nádherných papíráků.
URL : https://www.valka.cz/papirove-modely-letadel-t41696#163681 Verze : 0
Diskusní příspěvek Faktografický příspěvek
Přílohy

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více