tabulka do článku

Diskuse

Nevie mi niekto vysvetliť ako mám spraviť v editori tabuľku do článku?
Už sa snažím asi hodinu spraviť v tom sprostom editori obyčajnú tabuľku 6x4 stĺpce s bielym pozadím a červeným rámom a vyskočilo mi už snáď všetko možné okrem toho, čo potrebujem.
URL : https://www.valka.cz/tabulka-do-clanku-t41890#164650 Verze : 0
myslis v editoru clanku, nebo tady na foru ?
URL : https://www.valka.cz/tabulka-do-clanku-t41890#164655 Verze : 0
Myslím v editori článkov - tam čo musím spúšťať ten nechutný Internet Explorer.


(To na fóre je to naopak jednoduché Wink )
URL : https://www.valka.cz/tabulka-do-clanku-t41890#164658 Verze : 0
nechapu v cem je problem - kliknes na iconku tabulky, zadas ROWS kolik chces radku, COLUMNS kolik chces sloupecku, nic dalsiho nemenis a dole kliknes na BORDER COLOR a vyberes. Das Ok, a hotovo ... pak do tech bunek proste nasazis data Smile


(nebo staci si tabulku udelat treba ve wordu ci excelu, skopirovat do pameti a vlozit pomoci iconky W v editoru, takovy to wordovsky Wcko ... Very Happy)
URL : https://www.valka.cz/tabulka-do-clanku-t41890#164663 Verze : 0
Diskusní příspěvek Faktografický příspěvek
Přílohy

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více