Hradní stráž - pravidla

Hradní stráž



Členové Hradní stráže nosí hodnosti odpovídající této soudobé složce Českých ozbrojených sil. Jejich snahou by měl být zájem o hrdou českou historii a její pravdivou interpretaci. Vždyť heslem Hradní stráže je "Pravda vítězí"! Hradní stráž je hrdým následníkem legionářských jednotek, Sokolů a českých dobrovolníků chránících prvního českého prezidenta a nepřímo i čestných stráží českých králů. Pamatujte na to a buďte hodni jejich odkazu.




Vstup do této skupiny je dobrovolný.
Neslibujeme výhody, pouze povinosti.
Člen Hradní stráže je povinen dodržovat bezpodmínečně pravidla tohoto serveru. Jakékoliv porušení je důvodem k vyloučení ze skupiny, nehledě na to, že samozřejmě nezávisle na tom může být dotyčný vyloučen z tohoto serveru.
S ohledem na heslo "Pravda vítězí" je jedinou podmínkou pro vstup do skupiny Hradní stráže minimálně 30% faktografických příspěvků.
Tato povinnost trvá po celou dobu členství u Hradní stráže.
Podmínka neplatí do celkového počtu 100 příspěvků.
Člen Hradní stráže má právo na všechna společná vyznamenání udílená v rámci skupiny ČSR / ČSSR / ČR - ozbrojených sil.
URL : https://www.valka.cz/Hradni-straz-pravidla-t46685#183990 Verze : 0
Diskusní příspěvek Faktografický příspěvek
Přílohy

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více