Tatra T-87

Diskuse

Výrobce: MMK
Měřítko:1/35
Úpravy:Otevíratelné dveře u řidiče,otevřená střecha,odnímatelná zadní kapota.
URL : https://www.valka.cz/Tatra-T-87-t47257#184657 Verze : 0
Nádhera, pokud jsi to dělal ze stejně mizerného modelu jako mám já,tak hluboce smekám. to co mám já je přesně dokládající mizernou pověst modelů MMK o které jsem slyšel. Mám to už asi 4-5 let a je to k odplivnutí. Pokud jsi z toho vytvořil tohle jsi mnohem lepší než já kdy budu.
URL : https://www.valka.cz/Tatra-T-87-t47257#184695 Verze : 0
Super lesklý povrch, moc pěkné
URL : https://www.valka.cz/Tatra-T-87-t47257#184818 Verze : 0
Skvělý výběr předlohy...mám dotaz na přibližnou cenu té stavebnice. Rád bych si ji objednal přez internet, tam ale nejsou ceny. Můžeš mi prosím prozradit za kolik jsi ji koupil?


Děkuji


Káca
URL : https://www.valka.cz/Tatra-T-87-t47257#184825 Verze : 0
Tenkrát jsem ji kupoval v Děčíně,ještě přímo u výrobce za cenu kolem 900kč,moc si to už nepamatuju.Dnes bude asi trochu dražší,neboť ceny resinu stouply. Sad
URL : https://www.valka.cz/Tatra-T-87-t47257#184937 Verze : 0
Já ji před asi 5 lety koupil za cca 600,- na Křivonosce přímo na stánku výrobce. Moc nadšený z modelu nejsem (spíš naopak) vypiplat z toho takovýhle model je dost makačka. V modelu je kamo na nějakého generála v Norsku a na vůz Hanzelky a Zikmunda (stříbrný)
URL : https://www.valka.cz/Tatra-T-87-t47257#184975 Verze : 0
Děkuji, objednám ji přes net, jen jsem chtěl vědět s jakou cenou mám počítat.
K.
URL : https://www.valka.cz/Tatra-T-87-t47257#185150 Verze : 0
Letos sis ho mohl koupit na Křivonosce, osobně bych si ho (a u téhle firmy cokoli) nejdřív prohlédl, ten můj byl "vylepšen značnou bublinou před spolujezdcem (tam kde by měl mít nohy) chbí mu panty na pravé straně (nebo přebývají na levé) zadní přepážka je dost jiná než v návodu (ale to celkem nevadí) spodní hrana karoserie je přizdobena množstvím bublin a co mne nas**lo nejvíc sloupek na levé straně ja sai o dva milimetry víc vzadu než na pravé. Osobně to jako rezin považuji za mizérii ale třeba měl Luboš jinou "sérii" a výrobce se zamyslel a model předělal (dost jsem se s ním bavil a padali slova o debilech a podobně) jen to že je to moc hezký typ mi zabránilo stavbu ukončit a model vyhodit. Výrobce moc nevyřešil uchycení motoru a tedy i zadní nápravy (je to dost slabé a mně to nedrželo, takže jsem musel zvolit vlastní řešení) naopak docela pěkně je udělaný vnitřek, na kapotě je u mého asi 5mm před sklem "schod" který není na první pohled znát, jeden reflektor je zalit hmotou (tedy byl) no prostě nic moc příjemného, stavím to s přestávkami docela dlouho (vždycky mne to naštve a dám to tak na půl roku nebo rok bokem) a nic extra Sad Bohužel s modely MMK má dost mých kamarádů podobnou zkušenost (tatry 111, 141 a podobně)
URL : https://www.valka.cz/Tatra-T-87-t47257#185151 Verze : 0
Fortune:Jelikož ve stavebnici se s civilní verzí nepočítá,tak tam civilní SPZ chybí,ale časem nějakou dodám.Model pak vypadá lépe.
Bitaxe:Model jsem nepřeměřoval a tudíž je na něm chyba se sloupkem asi také.Uchycení zadní nápravy ,je opravdu slabé.Zatím pomohlo hodně lepidla a opatrná manipulace s modelem.
URL : https://www.valka.cz/Tatra-T-87-t47257#185576 Verze : 0
Já zadní nápravu k péru uchatil drátem Smile drží to dobře a není to prakticky vidět. Po pravdě se s modelem nebudu tak dopipilávat jako ty, takže to není ten nejhorší problém, možná už máš o něco lepší kus, třeba některé věci výrobce předělal Smile
URL : https://www.valka.cz/Tatra-T-87-t47257#185582 Verze : 0
Diskusní příspěvek Faktografický příspěvek
Přílohy

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více