LUFTWAFFE OVER CZECH TERRITORY 1945 - Railich,Kokoška,Janda

Diskuse

LUFTWAFFE OVER CZECH TERRITORY 1945
Nakladatelství JaPo Publication
Autoři : Jiří Railich, Stanislav Kokoška, Aleš Janda
Vydáno: Hradec Králové 2001 (dotisk 2006 ?)
Jazyk: Anglicky s vloženým 32 stránkuvým českým textem k jednotlivým kapitolám.
(Po domluvě mě byl vydavatelem zaslán jeden výtisk, podle jeho slov z dotisku. Cena včetně poštovného činila leden 2007 celkem 1.400,-)
Náklad pravděpodobně vyprodán (?)


Reprezentativní publikace o Luftwaffe v ČR na konci války. Na celkem 263 stranách je podle webu JAPO zhruba 500 fotografií. Jako sběratel fotek z konce války v ČR nemám ke snímkům výhrady - mimo toho že neobsahují český text. Jde o obsáhlou studii na toto téma. V knize nechybějí vzpomínky účastníků, tabulky ztrát a dislokací jednotek z období 1. ledna–9. května 1945.



Info a web:
http://www.japo-publishing.cz
URL : https://www.valka.cz/LUFTWAFFE-OVER-CZECH-TERRITORY-1945-Railich-Kokoska-Janda-t55574#203415 Verze : 0
VELMI detailni a podrobna kniha plna tabulek a prehledu, pro faktografy jako jsem ja skutecne skvely zdroj, a dozvite se spoustu udaju o dislokaci jednotek, ztratach, PVO a mnoho dalsim, co ani necekate Smile
URL : https://www.valka.cz/LUFTWAFFE-OVER-CZECH-TERRITORY-1945-Railich-Kokoska-Janda-t55574#203595 Verze : 0
Diskusní příspěvek Faktografický příspěvek
Přílohy

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více