POMOC s přilbou vz.32

pro dobrého přítele

Diskuse

Přátlé, kolega v zahraničí má ocelovou část přilby vz.32, ale naprosto mu schází "vnitřek" a poprosil mne, jestli bych mu nepomohl s restaurací, kterou by si sám udělal. K tomu ale potřebuje přesné rozměry vnitřní vystélky přilby a rovněž tak původního zapínacího podbradníku i s fotografiemi, jak vše vypadá.


Děkuji Vám mnohokrát za pomoc


Případné fotografie prosím pošlete na mail: zvezda01@seznam.cz


nebo, pokud to bude možné vystavte i zde.
URL : https://www.valka.cz/POMOC-s-prilbou-vz-32-t55810#204061 Verze : 0
Nazdárek, příteli, náš vz.32, zvaný "hříbek", vlastním ve třech kusech Smile , ale doma budu až o weekendu, takže ty vnitřní polštářky změřím, popíšu a ofotím. Právě tento vnitřek by neměl být problém vyrobit nanovo, je to jeden z nejjednodušších vnitřků přileb, které vůbec existují, takže s pár kousky kůže či koženky, tmavé hrubé látky a výplně ze silnějšího filcu či z koňských žíní by se to dalo realizovat. Podbradník bude trochu horší, ale existovalo vícero provedení, tudíž i ten by mohl být vlastní výroby. Přinejhorším by se dal sehnat na burze v Buštěhradě.
URL : https://www.valka.cz/POMOC-s-prilbou-vz-32-t55810#204301 Verze : 0
Scotty kamaráde, já věděl, že je na Tebe spolehnutí Děkuji mnohokrát!
URL : https://www.valka.cz/POMOC-s-prilbou-vz-32-t55810#204448 Verze : 0
To Fridrich : nezapomněl, posílám Ti SZ, tam vše objasním.
URL : https://www.valka.cz/POMOC-s-prilbou-vz-32-t55810#206713 Verze : 0
Diskusní příspěvek Faktografický příspěvek
Přílohy

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více