Vládní vojsko - stejnokroj

Připomínky k vyobrazení

Diskuse

Může mi někdo pomoci při opravě chyb na přiložených materiálech, vycházel jsem pouze z několika fotek nalezených na internetu a z knihy
„Vogeltanz Jan – Polák Milan: Československé legie 1914-1918, československá armáda 1918-1939, vládní vojsko…. : uniformy, symbolika, výstroj, výzbroj - 1. vyd. Praha, Litomyšl: Paseka“.
URL : https://www.valka.cz/Vladni-vojsko-stejnokroj-t58274#210385 Verze : 0
A jaké chyby máš na mysli?
URL : https://www.valka.cz/Vladni-vojsko-stejnokroj-t58274#213105 Verze : 0
Jakékoli připomínky ať k provedení, kvalitě nebo věcným chybám na uniformách. Věnuji se kreslení těchto témat jen krátce a nemám žádné zkušenosti, proto budu rád za každou připomínku, která povede ke zlepšení kvality.
URL : https://www.valka.cz/Vladni-vojsko-stejnokroj-t58274#214633 Verze : 0
Zajímalo by mě něco bližšího o opasku k vycházkovému stejnokroji po roce 1940. Moje současné informace jsou takové, že byl pouze pro důstojníky a generály a to přezka zlatá se stříbrným znakem a porta rovněž zlatá. Je možné aby byla přezka celá zlatá i se znakem? A co nosili rotmistři? A ještě by mě zajímalo, jestli průvlečná přezka pro vojáky byla kropenatá jako u německých nebo hladká.
Děkuji za odpovědi, pokud mi je někdo může dát.
URL : https://www.valka.cz/Vladni-vojsko-stejnokroj-t58274#434123 Verze : 0
Diskusní příspěvek Faktografický příspěvek
Přílohy

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více