Winterhilfe - figurky

Diskuse

Zdravim. Protoze sbiram vsechny mozne figurky, z ruznych materialu i meritek, mam i par figurek z winterhilfe. Nevite nekdo, existuje-li nejaky katalog, seznam nebo prehled techto figurek. Nejde ani tak o cenu, stejne bych je neprodal, jako spise o to, kolik jich bylo a jake, abych vedel, co me jeste chybi. Nebo, neni zde nejaky sberatel tehos, ktery poradi? Googloval jsem, ale nic nevygoogloval. Dik.
URL : https://www.valka.cz/Winterhilfe-figurky-t68888#241846 Verze : 0
Sice je to trochu už off téma , lae také je zbírám a o katalogu jsem zatím nic neslyšel , ale tady máš odkaz www.jmsieber.cz na kterém je toho docela dost.Razz Přeji příjemné surfování.Very Happy
URL : https://www.valka.cz/Winterhilfe-figurky-t68888#275474 Verze : 0
Diskusní příspěvek Faktografický příspěvek
Přílohy

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více