Bitvy na území ČR

Diskuse

Snad mě neukamenujete, když jsem založil nový téma - doufám že tady podobný není - aspoň jsem žádný nenašel. Poměrně nutně bych potřeboval jakousi "databázi" bitev svedených na území dnešní ČR. Datum, kdo s kým, přesvědčivý vítěz, počty protivníků, příp. ztráty, přesná lokace. Dopředu avizuju - nenamáhejte se s "šestašedesátkou", uvítal bych bitvy z české - třicetileté války, husitství, i něco z WWII...
Díky moc
URL : https://www.valka.cz/Bitvy-na-uzemi-CR-t70439#247933 Verze : 0
Samozřejmě díky za ochotu, ale tyto informace jsou pro mě nedostačující. K tomuhle všemu bych potřeboval i počty a ztráty jednotlivých stran. ale i tak v těch fórech jsem hledal, ale jsou tam většinou bitvy které znám. Např. u třicítky bych potřeboval víc údajů nejen k bitvě u Dolních Věstonic, ale i k Záblatí, Lomnici nad Lužnicí apod., které tam vůbec nejsou.
URL : https://www.valka.cz/Bitvy-na-uzemi-CR-t70439#247977 Verze : 0
Diskusní příspěvek Faktografický příspěvek
Přílohy

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více