FAQ - Co je to FAKTOGRAFICKE forum a jak ho poznam ?

Diskuse

Forum na valce je slozeno ze dvou casti :


Tou prvni je vseobecna, rikejme tomu tlachaci cast. Tlachaci proto, ze kazdy si tam muze tlachat o cem chce, v mezich pravidel tohoto fora. Zde muzete zakladat prispevky se svymi dotazy i k vecem, ktera jsou v sekci faktograficke, pripadne sem budou moderatory z caste faktograficke presunuty. Proc ?


Casti druhou naseho fora je cast faktograficka. pokud si rozebereme to slovo, obsahuje slovo FAKT, tedy nikoliv nejake debaty, dohady, otazky, ale FAKTA. ucelem teto casti fora neni sbirat debaty o tom, ktery nemecky letoun byl za valky nejlepsi, ale pomoci clanku, technickych parametru a fotek referovat o jednotlivych strojich, jednotkach, osobnostech, vybaveni, jejich vzhledu, historii, pouziti. V tomto foru NENI prostor pro zadne dotazy typu \"bylo tohle letadlo lepsi nez tamto letadlo\" a podobne. Klidne tento dotaz polozte v tlachaci sekci, ale ne v sekci faktograficke. Veskere nepatricne prispevky jsou odstranovany ci presouvany. Pridelavate tim praci moderatorum tohoto fora. Poruseni tohoto je brano jako tezky prohresek a skoncit i blokaci.


Za FAKTOGRAFICKE povazujte veskere prispevky na tomto foru, s vyjimkou techto sekci :


Války - diskuse (+ vsechny podsekce)
https://www.valka.cz/forum9/index.php


www.valka.cz (+ vsechny podsekce)
https://www.valka.cz/forum9/index.php/f/500003


Vzdělání a zábava (+ vsechny podsekce)
https://www.valka.cz/forum9/index.php/f/500005
(presto je tato sekce trochu hybridni, pouzivaji se zde pravidla, zejmena ve vkladani knih, muzeji a filmu, takze prosim, venujte temto pravidlum pozornost)


plastikova.valka.cz (+ vsechny podsekce)
https://www.valka.cz/forum9/index.php/f/500004


Trh zboží a služeb (+ vsechny podsekce)
https://www.valka.cz/forum9/index.php/f/500007


English, Deutsch, Polski ...
https://www.valka.cz/forum9/index.php/f/1328




U prispevku do faktografickych sekci je treba uvadet ZDROJE a dodrzovat jak obecna pravidla fora, tak pravidla jednotlivych sekci. Smazani nebo presun prispevku v techto sekcich probiha BEZ upozorneni.


URL : https://www.valka.cz/FAQ-Co-je-to-FAKTOGRAFICKE-forum-a-jak-ho-poznam-t72379#255917 Verze : 0
Pro snazsi orientaci jsou veskera temata a kategorie FAKTOGRAFICKE podbarveny svetle modrou, zatimco NEFAKTOGRAFICKE jsou podbarveny svetle zelenou barvou.
URL : https://www.valka.cz/FAQ-Co-je-to-FAKTOGRAFICKE-forum-a-jak-ho-poznam-t72379#278395 Verze : 0
Informace o tom, jak uvádět zdroje najdete v samostatném tématu :


forum.valka.cz
URL : https://www.valka.cz/FAQ-Co-je-to-FAKTOGRAFICKE-forum-a-jak-ho-poznam-t72379#299333 Verze : 0
Diskusní příspěvek Faktografický příspěvek
Přílohy

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více