17.07.2008 - Izrael pohřbil dva vojáky vyměnené za pětici libanonských teroristů

Izrael získal výměnou za propuštění pětice teroristů z Libanonu, kteří měli na svědomí mimo jiné gerilový útok z roku 1979, který zabil 4 lidi, mezi nimi i čtyřleté děvčátko, těla dvou izraelských vojáků, kteří byli zajati v bojích v roce 2006. Izraelská vláda schválila tuto výměnu poměrem 22-3 a izraelský prezident Šimon Peres tak podepsal příkaz k propuštění teroristů se slovy, že se v žádném případě nejedná o zapomenutí nebo odpuštění - naopak, že budou znovu nalezeni a zlikvidování. Libanon oslavil návrat teroristů dnem volna, velkým shromážděním a ohňostrojem, v kontrastu k smutku, který vládl na pohřbu v Izraeli.


Zdroj : reuters.com


Více info : www.reuters.com
URL : https://www.valka.cz/17-07-2008-Izrael-pohrbil-dva-vojaky-vymenene-za-petici-libanonskych-teroristu-t73957#262365 Verze : 0
Dufam že Mossad už pripravuje operaciu na konci ktorej sa Mr.Samir Kuntar (a jeho čerstvo prepustení kamaráti) stane zásluhov "sionistických" rakiet (najlepšie z AH-64D) "mučedníkom".


Hlavu hore IZRAEL, jedna prehratá bytka neznamená prehratú vojnu, Hlavu hore IZRAEL.


Úprimnú sústrasť rodinám
R.I.P
Eldad Regev
Ehud Goldwasser
URL : https://www.valka.cz/17-07-2008-Izrael-pohrbil-dva-vojaky-vymenene-za-petici-libanonskych-teroristu-t73957#262425 Verze : 0
Diskusní příspěvek Faktografický příspěvek
Přílohy

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více