16.09.2008 - Ministerstvo zahraničí hledá experty pro rekonstrukční tým v Afghánistánu

Ministerstvo zahraničních věcí České republiky vypisuje výběrové řízení na následující místa v PRT Lógar:
- expert v oblasti zemědělství;
- expert v oblasti stavebního inženýrství;
- expert v oblasti mediální;
- expert v oblasti bezpečnostní;
- projektový manažer;
- vedoucí týmu PRT;


Náplň činnosti a požadavky na kandidáty na tato místa naleznete kliknutím na jednotlivé pozice. Úspěšní kandidáti získají kontrakt na 12 měsíců s možností prodloužení. Odměna bude stanovena na základě odměn běžných pro civilní zaměstnance misí mezinárodních organizací.


Předpokládaný termín výběrového řízení: první týden v říjnu 2008 (po upřesnění termínu bude aktualizováno na této web stránce)
Předpokládaný termín vyslání: březen - květen 2009. (Vybraní zájemci musí počítat s tím, že zhruba 8 - 10 dní před výjezdem budou již plně vytíženi přípravou na odjezd a že po příjezdu do Lógaru se budou cca 14 dní překrývat se stávajícímu experty pro předání agendy a zachování kontinuality).
Uzávěrka přihlášek: 30. září 2008.


zdroj a více: www.mzv.cz
URL : https://www.valka.cz/16-09-2008-Ministerstvo-zahranici-hleda-experty-pro-rekonstrukcni-tym-v-Afghanistanu-t76034#280606 Verze : 0
Diskusní příspěvek Faktografický příspěvek
Přílohy

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více