Konferencia Znaky pamäti II: Stopami I. svetovej vojny

Konferencja „Znaki Pamięci II – Śladami I Wojny Światowej

Diskuse

Poľské občianske združenie Crux Galiciae (Stowarzyszenie aktywnej ochrony cmentarzy z I. wojny Śviatowej w Galicji – CRUX GALICIAE) aj v tomto roku pripravilo v poradí už druhý ročník vedeckej konferencie Znaki Pamięci II - Śladami I Wojny Światowej (Znaky pamäti II: Stopami I. svetovej vojny). Konferencia sa uskutoční v mestečku Gorlice 25. októbra 2008 (sobota). Viac info na priloženom plagáte.


Bližšie info o samotnej akcii, ale aj činnosti spomínaného občianskeho združenia tu: http://cruxgaliciae.org/ [PL], alebo tu: http://www.kvhbeskydy.sk/?cat=5 [SVK]


Reportáž o prvom ročníku konferencie Znaki Pamięci tu: http://www.kvhbeskydy.sk/?p=16
URL : https://www.valka.cz/Konferencia-Znaky-pamaeti-II-Stopami-I-svetovej-vojny-t77139#283906 Verze : 0
Diskusní příspěvek Faktografický příspěvek
Přílohy

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více