Star Wars - Clone Wars (animovaný)

Diskuse

Produkce: Lucasfilm
Oficiální www: www.starwars.com


Tak po nějaké době se opět hnuly ledy ve filmovém světě Star Wars. Byť se jedná o animovaný film, jeho zpracování se mi zdá být víc než-li dobré. I když ... planety, lodě, bitvy, droidi jakož všechny ostatní zbraně či jiná technika se mi zdají být prakticky jako z hraného filmu (i když tomu tak pochopitelně není), ovšem bytosti - jsou na dnešní animovací možnosti zjednodušené a stilizované až moc ( i když Padmé Amidala má snad ještě lepší figuru než ve skutečnosti Twisted Evil ). Nicméně film se mi velice libíl.
Zasazen je mezi epizody II a III a je to vlastně pilotní film do nového seriálu Very Happy , snad bude brzy k vidění i na našich obrazovkách.
URL : https://www.valka.cz/Star-Wars-Clone-Wars-animovany-t77177#284112 Verze : 0
Diskusní příspěvek Faktografický příspěvek
Přílohy

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více