Prepustanie slovenskych vojakov

Diskuse

tak chcem sa spytat ci o tom nieco neviete lebo nam uz povedali ze tym co konci personalny zavezok tak koncia ale ked este nemam vysluhu na hodnosti proste neviem co bude tak ziadam o radu vas
URL : https://www.valka.cz/Prepustanie-slovenskych-vojakov-t81088#297000 Verze : 0
Ak ti v lete končí minimálna doba služby v hodnosti a nebol si konkurenčným výberom navrhnutý na povýšenie, alebo ti končí doba prevzatého záväzku, tak máš pravdepodobne smolu - otázka je aké máš ČVO.... Do konca februára sa dozvieš viac, mali by byť ukončené personálne pohovory.


Čo bude ďalej a koľko ľudí vlastne bude musieť odísť zatiaľ presne nevie asi ani personálny úrad a celý GŠ (aj keď je pravda že určitý presný súčet relatívne nepresných čísiel existuje).


Ale toto nie je téma na verejnú diskusiu, takže ak sa tu začne o tom nejako moc debatovať navrhnem to poslať do archívu. Ak chceš podstatne viac informácií skús www.specialunits.sk - ich fórum (toto nie je reklama prosím iba rada) - tam sa diozvieš možno viac, chodí tam dosť PrV.
URL : https://www.valka.cz/Prepustanie-slovenskych-vojakov-t81088#297003 Verze : 0
Diskusní příspěvek Faktografický příspěvek
Přílohy

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více