02.05.2009 - Favoritom výstavy IDEF´09 sa stal PTRK Kornet E

Корнет-Э» завоевал пять стран в Стамбуле
Počas výstavy IDEF 2009 najväčší záujem v expozícii Rosoboronexportu bol o prenosný PT raketový komplet Kornet E, ktorý si počas výstavy zakúpilo 5 nemenovaných krajín a ďalších vyše 20 štátov zostáva v jednaní po ukončení výstavy, oznámil vedúci ruskej expozície A. Aksenov.


PTRS kompletu využíva poloautomatické laserové navádzanie, vo dne má dosah 5,5 km a v noci 3,5 km. Priebojnosť tandemovej hlavice dosahuje 1,2 m ekvivalentu homogénneho panciera. Okrem PT použitia umožňuje útočiť aj na pomaly letiace objekty(napr. vrtuľníky) a na všetky typy pozemných objektov.



www.infox.ru
URL : https://www.valka.cz/02-05-2009-Favoritom-vystavy-IDEF-09-sa-stal-PTRK-Kornet-E-t84635#311396 Verze : 0
Diskusní příspěvek Faktografický příspěvek
Přílohy

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více