M41 Bulldog - dotaz na přestavby

M41 Bulldog

Diskuse

Zdravím.Pořídil jsem si model tohoto tanku v měřítku 1/16 ovládaného RC soupravou a zajímalo by mě jestli byl jeho podvozek použít nejakou přestavbu(tahač,vyproštovací vozidlo atd)na případnou úpravu.Hledal jsem na internetu ale asi špatně.Radek:shock:
URL : https://www.valka.cz/M41-Bulldog-dotaz-na-prestavby-t86878#321894 Verze : 0
Zdravím, nevím, proč se ptáš v sekci náklaďáků Smile, už jsem ti dotaz přesunul na správné místo. Walker Bulldog má faktografická témata zde:
forum.valka.cz
forum.valka.cz
Co se týká tvého dotazu, tanky nedělám, takže tě mohu jen odkázat na sekci speciálních nástaveb: /category/view/1408/

Edit: protiletadlová úprava - forum.valka.cz
URL : https://www.valka.cz/M41-Bulldog-dotaz-na-prestavby-t86878#321901 Verze : 0
Děkuji za přeřazení do správného chlívečku.Tahač je moc pěkný ale je delší o jedno pojezdové kolo.Jo a co ten boiler mezi kabinou a korbou.
URL : https://www.valka.cz/M41-Bulldog-dotaz-na-prestavby-t86878#322359 Verze : 0
Jak jsem pochopil, tobě nejde ani tak o "modelařinu" ve smyslu zásahů do podvozku, jako spíš o možnost "překastlování" jinou nástavbou. Pak budeš nejspíš skutečně muset vzít za vděk Dusterem M42 (viz výše), protože tahače M8/M8A1 jsou na prodlouženém podvozku a tyhle houfnice mají podvozek taky (zásadním způsobem) upravený:
M44 forum.valka.cz
M52 forum.valka.cz
Variantou na "překastlování" by byla ještě dánská verze vozidla M41 DK-1, která je skutečně dosti odlišná od původního typu:
http://www.armyvehicles.dk/m41dk1.htm
http://www.army-guide.com/eng/product917.html
http://www.drostrup.com/Kampvogne.htm
www.howitzer.dk
URL : https://www.valka.cz/M41-Bulldog-dotaz-na-prestavby-t86878#322365 Verze : 0
Diskusní příspěvek Faktografický příspěvek
Přílohy

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více