KVH Süd - České Budějovice

Diskuse

KVH Süd, řádně registrovaný jako občanské sdružení (IČO: 26567491) se zabývá vojenskou historií 20.století. Hlavní činností našeho klubu je účast na řadě nejrůznějších vojensko-historických akcích, jako jsou rekonstrukce bitev, soukromá cvičení, pietní akty a podobně se zaměřením na německou armádu 2.světové války a v druhé řadě také čs. armádu 30. let. Další naší činností je rekonstrukce několika objektů čs. prvorepublikového opevnění, terénní průzkumy a bádání po válečné historii našeho regionu.
Členy máme v okolí Českých Budějovic a Trhových Svinů.


Naše sdružení nemá nic společného s politikou, propagací jakéhokoliv extrémistického hnutí a podobně. Náš klub sdružuje jen zájemce o vojenskou historii.


Zajímá-li tě vojenská historie a chceš-li ji zažít na vlastní kůži, navštiv naše klubovní webové stránky, kde najdeš další potřebné informace:


www.sud.estranky.cz


Stránky našeho hlavního bunkru se správami z některých průzkumů:


www.majdalena.estranky.cz


Historické jednotky, které stvárňujeme:
16.SS-Panzergrenadier Division "Reichsführer-SS"
29.pěší pluk "J.V.Švece"


Další plánovaná klubovní jednotka:
Wehrmacht - 116.pěší pluk - období září/říjen 1938


Pro nové členy je samozřejmě povinná jen jednotka 16.SS divize.
URL : https://www.valka.cz/KVH-Sued-Ceske-Budejovice-t87146#322942 Verze : 0
Diskusní příspěvek Faktografický příspěvek
Přílohy

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více