09.10.2009 - Pandury se představily na Hradišti

Zástupci ze zemí OBSE se zúčastnili pozorování aktuálně probíhajícího cvičení jednotek 4. brigády rychlého nasazení s vyčleněnými podpůrnými jednotkami.


Představitelé OBSE zavítali v úterý 6. října 2009 na cvičení 4. brigády rychlého nasazení s vyčleněnými podpůrnými jednotkami, kterého se účastní více než 1200 vojáků. Zde jim bylo ve statických a poprvé i v dynamických ukázkách vedení bojové činnosti představeno nově zavedené bojové vozidlo Pandur II 8x8 CZ, kterým je postupně vybavována 4. brigáda rychlého nasazení. V současné době disponují její příslušníci prvními čtyřmi kusy tohoto moderního kolového obrněného transportéru.





http://www.army.cz/scripts/detail.php?id=15071
URL : https://www.valka.cz/09-10-2009-Pandury-se-predstavily-na-Hradisti-t88406#328227 Verze : 0
Diskusní příspěvek Faktografický příspěvek
Přílohy

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více