03.11.2009 - Operační příprava státního území

V kongresovém sále Domu armády Praha byla zahájena dvoudenní mezinárodní a meziresortní konference s názvem Operační příprava státního území ČR 2009.


Konferenci organizuje sekce plánování sil Ministerstva obrany pod záštitou místopředsedy vlády a ministra obrany Martina Bartáka a ministra vnitra Martina Peciny.


Konference se bude zabývat problematikou operační přípravy státního území České republiky v celém svém rozsahu včetně vizí v nových bezpečnostních podmínkách. Výměnu informací mezi vojenskými experty, pracovníky krizového řízení státní správy a samosprávy, ostatními odborníky a vědeckými a výzkumnými pracovníky. Záměrem je také získat poznatky o přístupech některých evropských států k řešení uvedené problematiky.





http://www.army.cz/scripts/detail.php?id=15271
URL : https://www.valka.cz/03-11-2009-Operacni-priprava-statniho-uzemi-t88980#331432 Verze : 0
Diskusní příspěvek Faktografický příspěvek
Přílohy

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více